Tunga fordon

Vi lagerför ett brett sortiment av däck till lastbilar, traktorer och hjul lastare!

Michelin | Bridgestone | Good Year | Nokian Renkaat och många andra märken, ring oss för mer information!

Vi har infört en ny hall för tunga fordon. I den nya ”drive through” hallen har vi alla möjlighet att hantera upp till 27m långa ekipage och vi kan hantera stora däck utan problem.Vi kan göra däck arbeten ända upp till  57"däck. Med den nya moderna varm-vulkaniserings utrustningen har vi möjlighet att göra även de mest krävande reparationer.

Rengaskone

Vi är också specialiserade på kunder inom gruv- och industriyrket. Vi skräddarsyr till våra kunder full däckservice i norra Finland och till norra Sveriges gruv-och industriområden.

Halli

Kolarin Kumi Ab tillhör Truck Point - kedjan, som är en EU-omfattande, ett service nätverk bestående av oberoende och välinformerade däck återförsäljare, som består av service som kan garantera lastbilar en hög service nivå genom ”Service Europé” med 24-timmars service tjänst samt genom ett brett sortiment av kvalitetsprodukter, som täcker alla användningsområden.

Truckpoint

Truck Point on Euroopan laajuinen, itsenäisistä asiantuntevista renkaiden jälleenmyyjistä koostuva palveluverkosto, joka pystyy takaamaan korkean palvelutason kuljetuskalustoille, 24 tunnin huoltopalvelun Service Europe kautta sekä laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka kattavat kaikki käyttötarkoitukset. volvo


Välj språk

Kolarin Kumi AB

Teollisuustie 12
95900 Kolari
Tel. +358 (0)16 561300

Öppet
Mån-fre 7 - 16 svensktid

 

 

 

 

 

Facebook